Behandelingen met Nu Skin producten

De producten van Nu Skin zijn de sleutel om er steeds op uw best uit te zien en u opperbest te voelen. Nu Skin producten hebben tot doel de beste versie van uzelf naar voor te brengen. Met ultramoderne oplossingen op het gebied van huidverzorging en voedingssupplementen, welke speciaal samengesteld zijn om de zichtbare tekenen van veroudering te trotseren, beschikken wij en u over de nodige middelen.
Nu Skin werkt op twee fronten: zowel de buitenkant, het uiterlijk, wordt behandeld, maar ook de binnenkant moet in optimale conditie verkeren om zich goed in z’n vel te voelen.

Van buiten naar binnen

Ontrafel het geheim van een jonger uiterlijk en geniet van een frisse, zachte en stralende huid. Reduceer fijne lijntjes en rimpels en verminder de aanwezigheid van cellulitis. Dankzij de exclusieve ageLOC-wetenschap kunt u uw jeugdige potentieel tot uiting laten komen. De ageLOC technologie pakt zichtbare tekenen van huidveroudering aan en zet de vermoeide en gespannen huid om in een verfriste, gehydrateerde en ongelooflijk zachte en schone huid.

Van binnen naar buiten

Behalve dat we u graag willen helpen om er goed uit te zien, willen we u ook graag helpen om u goed te voelen. Pharmanex biedt een totale benadering met voedingssupplementen die speciaal ontwikkeld werden om uw lichaam te voeden en te beschermen.
Pharmanex heeft veelomvattende supplementen ontwikkeld die het lichaam voorzien van aangewezen hoeveelheden interessante vitaminen en mineralen.